Радио Милева

Стана дедо: Се породи ќерката на Аца Лукас!

Стана дедо: Се породи ќерката на Аца Лукас!

Кон крајот на претходната година во медиумите се појави веста дека најстарата ќерката на Аца Вукасановиќ и Светлана Вуксановиќ, Миљана е бремена.

Аца беше пресреќен што ќе стане дедо, а сега семејството Вуксановиќ се прошири за уште еден член, пренесува порталот „Блиц“.

Миљана роди ќерка на која и го даде името Миња, а родителите не ја кријат својата среќа поради приновата.

Вуксановиќ роди здраво девојче, тешко 3,2 килограми. Породувањето помина во најдобар можен ред.

фото:инстаграм