Радио Милева
вака се вади лебот?

Српски „генг- бенг“ среде зрело жито: Земјоделец тргна да жнее, па начека невеста и 20 голи мажи како снимаат филм за возрасни во неговата нива (ВИДЕО)

Српски „генг- бенг“ среде зрело жито: Земјоделец тргна да жнее, па начека невеста и 20 голи мажи како снимаат филм за возрасни во неговата нива (ВИДЕО)

Земјоделец од Војводина додека тргнал со комбајнот да ја жнее пченицата на својата нива, налетал на неверојатна сцена… И тоа филмска, ама од оние, филмовите за возрасни!

Невеста во бела венченица и долг вел и зад неа дваесеттина голи мажи среде нива, како снимаат, најверојатно порно филм. не можејќи да им поверува на своитеочи, револтараниот земјоделец им викнал од комбајнот:

„Што е белграѓани, овде дојдовте да се снимате (пцовка)… Ајде, сиктер… Да ве нема, да ви ја е*ам јас мајката ваша блесава. А ти невесто, каде?“ – и довикнува комбајнистот на блудната толпа, која фатена среде срамна сцена ќе се разбега, како и главната актерка, која трчајќи се оддалечува држејќи го невестинскиот вел од венчаницата в раце.

Засега не е позната точната локација, ниту какво дејствие правеле актерите среде нивата со златно класје жито, но снимката бргу се рашири и стана вирален хит на социјалните мрежи, но и во медиумите.

Останати вести од Радио Милева