Радио Милева
жежок бикини кадар

Српската кошаркарка Милица Дабовиќ си го сликаше меѓуножјето, па го закачи на Интернет! (ФОТО)

Српската кошаркарка Милица Дабовиќ си го сликаше меѓуножјето, па го закачи на Интернет! (ФОТО)

Милица Дабовиќ е еднa од најпопуларните српски спортистки, а дел од причината лежи и во нејзиниот активен живот на социјалните мрежи. Поранешната кошаркарка сака да ги сподели убавите моменти од нејзиниот секојдневен живот, а нејзините следбениците сакаат да бидат информирани, така што се најдоа на половина пат.

Нејзината нова фотографија е една од најсмелите што таа некогаш ги објавила, а сликата се гледа пределот околу препоните, меѓуножјето, бикините и тетоважите…

Во описот на сликата стои: “”Love, life, live”,”, што во превод значи дека љубовта и животот се во меѓусебно единство, и дека мора да се сака за да се живее вистински.

Мудра порака на прикачена на скокотливата фотографија… Кадар за кој вреди вистински да се живее!

Останати вести од Радио Милева