Радио Милева

Среде скандалот за разводот и наводната старо-нова љубов на Емина, се огласи сопругата на поранешниот на пејачката!

Среде скандалот за разводот и наводната старо-нова љубов на Емина, се огласи сопругата на поранешниот на пејачката!

Иако Емина Јаховиќ и Марко Мишковиќ беа во емотивна врска пред повеќе од една деценија, оваа романса повторно е во фокусот на маедиумите откако еден српски портал ја објави наводната преписка меѓу пејачката и синот на сопругот на пејачката Јована Николиќ.

По ова дури се огласија и пријателите на Емина и Марко, додека тие не беа расположени да коментираат по ваквите шпекулации.

Но таа тишина најпосле ја прекина сопругата на Марко, пејачката Јована.

Таа објави заедничка фотографија на која двајцата се насмеани, а во описот се заблагодари на бројните коментари како поддршка за она што се случува последните неколку дена.

Со тоа стави точка на приказната дека тие се разведуваат.