Радио Милева
гнасотија...

Среде сендвичара во центарот на Белград, учесникот во „Задруга“ го „копаше“ носот: Бора – Сантана ги „чешаше синусите“… одвнатре! (ФОТО)

Среде сендвичара во центарот на Белград, учесникот во „Задруга“ го „копаше“ носот: Бора – Сантана ги „чешаше синусите“… одвнатре! (ФОТО)

Бидејќи учесниците во штотуку завршената сезона на реалното шоу „Задруга 3“ сè уште се актуелни, се обидуваме да ви ги донесеме најновите вести од нивниот живот. Што прават, каде се движат, како изгледаат, со кого се гледаат…

Така, ученикот во  сите три сезони на ова ријалити, Бора – Сантана, папараците го „фатија жив“ во еден ресторан за брза храна во центарот на Белград.


Бора беше сам, без својата девојка Милица Кемез и додека чекаше да му се приготви сендвичот, тој реши малку да го „почеша“ носот… Ама од внатрешната страна! Додека мобилниот го држеше во десната рака, показалецот од десната бесрамно го „закопа“ во десната носна шуплина, таман толку длабоко, да може да си ги „почеша“ синусите!

Сантана го стори тоа на јавно место на очиглед на на сите, без да носи заштитна маска и без да употреби хартиено или платнено шамивче, што не е баш пријатна глетка, ќе признаете? Особено не на местото каде што се јаде.

Фото: Информер.рс

Останати вести од Радио Милева