Радио Милева

„Срцето ми застана“: Емили Ратајковски го напрчи задникот во танга и почна да „меша“ (видео)

„Срцето ми застана“: Емили Ратајковски го напрчи задникот во танга и почна да „меша“ (видео)
фото:емили ратајковски/инстаграм

Емили Ратајковски повторно го заведе целиот Инстаграм!

Оваа убавица основа свој бренд за долна облека, која на воодушевување на повеќе од 26 милиони следбеници на Инстаграм го рекламира на себе.

Тоа сега изгледа вака!

„Моето срце запре“, „Леле, Емили“, „Оган си“, „Во ред, нарачувам сè“ беа само некои од коментарите.

Останати вести од Радио Милева