Радио Милева
таа е... или не е?

Специјалната на „голем одмор“: Осамна фотографија од Катица Јанева во Шутка? (ФОТО)

Специјалната на „голем одмор“: Осамна фотографија од Катица Јанева во Шутка? (ФОТО)

На социјалните мрежи се појави фотографија на која „наводно“ е Катица Јанева во Истражниот затвор „Скопје“ во Шуто Оризари.

Фотографијата ја објави новинарот Миленко Неделковски на неговиот Фејсбук профил -пишува порталот „Нет Прес“ објавувајќи ја фотографијата за која мислењата се поделени.

Едни се колнат дека тоа е навистина „специјалната на голем одмор“ во истражниот скопски затвор, други глава даваат дека тоа не е таа, зашто оваа на фотографијата е многу послаба отколку онаа што ја знаеме, ама… Кој да знае… Кога си таму на третман, колограмите бргу се топат!

А Вие, проценете самите: е или не е тоа „специјалната“ од зад решетки… или жицата во Шутка?

Останати вести од Радио Милева