Радио Милева
гласачка

„Спасувачка служба“ (ФОТО)

„Спасувачка служба“  (ФОТО)

Со политичка порака на голиот задник, ѕвездата на серијата „Спасувачка служба”, Алисија Арден покажа дека нема никакви комплекси.

Атрактивната Алисија направи вистински спектакл за папараците додека позираше во специјално исечени панталони.

На голиот задник имаше налепници на кои пишуваше: ,,Јас гласав, а вие?”

 

Останати вести од Радио Милева