Радио Милева

„Сопругот ти е грозен, како можеш да го погалиш“: Сека Алексиќ доби лавина од лоши коментари за изгледот на Вељко (фото)

„Сопругот ти е грозен, како можеш да го погалиш“: Сека Алексиќ доби лавина од лоши коментари за изгледот на Вељко (фото)
фото:инсатграм

Со оглед на тоа дека се повеќе следбеници на пејачката Сека Алексиќ коментираат негативно на сметка на изгледот на нејзиниот сопруг Вељко, таа реши остро да им одговори бидејќи очигледно и прекипи.

-Мојата поддршка, мојот столб, моето се’! П.с. Овие што пишуваат дека мојот сопруг треба да се потстрижи и избричи, покрај блокот кој го добиваат, мислам дека е сјајно решение да не ме следат и пред да напишете за некој човек како изгледа, тргнете до најблиското огледало и погледнете се себе! Сe’ ќе ви биде јасно!, напиша Алексиќ во описот на видеото каде друштво и прави саканиот.