Радио Милева

Сопругот на Гоца Тржан го нарекоа нејзин син, а таа со еден коментар им ја затвори устата на “хејтерите“

Сопругот на Гоца Тржан го нарекоа нејзин син, а таа со еден коментар им ја затвори устата на “хејтерите“
фото: Инстаграм

Гоца Тржан често одговара на негативните коментари под своите фотографии, а така беше и овој пат.

Пејачката објави фотографија со својот сопруг Раша Новаковиќ, а една жена напиша коментар „Мајка и син“.

Тржан не издржа и веднаш и одговори.

„Кога некој под заедничка фотографија со сопругот ќе ми пише: „Мајка и син“ – па тоа ти што си имала односи на 14 години и си можела да родиш  на 15, јас тогаш учев на училиште, одев хор и на фолклор. А во себе мислам: јади бре го*мна“ напиша Тржан.

фото: Инстаграм

Останати вести од Радио Милева