Радио Милева

Сопругата на славниот холивудски актер се прошета со влакна на нозете (фото)

Сопругата на славниот холивудски актер се прошета со влакна на нозете (фото)
Foto: Profimedia

За неа велат дека е „најгрдата среќничка на Холивуд“.

Инаку, стилот не многу ја интересира, а нејзиниот сопруг, 13 години помлад од неа изгледа како Аполон. Никому не е јасно како за сопруга ја избрал баш неа, но Хју Џекемен ја обожава.

Дебора Ли Фурнес се прошета низ улиците на Сиднеј ваква.

Одамна знаеме дека модата не и е на прво место, најчесто е во удобно, а овој пат толку навлезе во својата комфорна зона што се прошета со влакнести нозе.

Фотографирана е на пат кон работен состанок, па само им мавта на папараците, како да им порачала „имам влакна, па што?!