Радио Милева

„Сонувам дека повторно сум со Слоба“: Киа Коцкар призна дека сака бебе со поранешниот сопруг

„Сонувам дека повторно сум со Слоба“: Киа Коцкар призна дека сака бебе со поранешниот сопруг

Победничката на „Задруга“, Киа Коцкар, неодамна се најде на полиграф каде што одговараше на интересни прашања во врска за својот однос со поранешниот сопруг Слоба Радановиќ.

На прашњето дали некогаш и било жал што се развела од Слоба, Киа даде потврден одговор.

„Да, утрово. Го сонував својот поранешен сопруг и во сонот сфатив дека повторно сакам да сум со него. Потоа се пробудив“, изјави Коцкар.

На прашањето дали сака дете со поранешниот сопруг, Киа одговори:

„Мислам дека тој би бил добар татко и лош маж. Па, ако е можно само дете и тоа е тоа“ изјави Киа.