Радио Милева
прво појавување

Снимки кои ќе сакат да ги избришат: Вака изгледаа „Ѕвездите на Гранд“на првата аудиција (видео)

Снимки кои ќе сакат да ги избришат: Вака изгледаа „Ѕвездите на Гранд“на првата аудиција (видео)
фото: архива/ е сток/александар налбантјан

„Ѕвездите на Гранд“ со години наназад важат за едно од најпопуларните музички шоуа на Балканот.

Тие им овозможуваат на многу кандидати од регионот да се претстават во најдобро можно светло, а од „Ѕвездите на Гранд“, излегоа и многу ѕвезди.

Од самиот почеток на нивното појавување, па до ден денес многу од пејачите и учесниците потполно се променија и не изгледаат исто.

Еве како изгледаа на аудиција некои од учесниците во музичкото шоу.

Тања Савиќ

Таа се појави во првата сезона и го освои 3то место. Од тогаш до денес, Тања многу се промени, но и направи голема и успешна кариера.

Милица Тодоровиќ

Милица Тодоровиќ беше 8 одделние кога се појави во „Ѕвездите на Гранд“ и го освои првото место. Еве како изгледаше тогаш.

Радмила Манојловиќ

Еве како изгледаше Радмила на аудиција, а отогаш до денес многу се промени, но и важи за една од најзгодните и најбарани пејачки.

Стеван Анѓелковиќ

Андреана Чекиќ

Останати вести од Радио Милева