Радио Милева

Снежана Ѓуришиќ се плаши за здравјето на ќерката: „Секогаш се гружам, но сега уште повеќе!“

Снежана Ѓуришиќ се плаши за здравјето на ќерката: „Секогаш се гружам, но сега уште повеќе!“
фото:снежана ѓуришиќ/инстаграм

Пејачката Снежана Ѓуришиќ е одвоена од нејзината ќерка Маја која живее во Њујорк, а во последните неколку недели, поради моменталната состојба со коронавирусот во светот, е особено загрижена за здравјето на нејзината наследничка.

фото:инсатграм/снежана ѓуришиќ

– Како мајка, постојано се грижам, а сега дури и повеќе, но верувам во мојата Маја дека прави се што е во нејзина моќ да го помине овој тежок период за безбедноста на нејзиното семејство. Сите тие се добри и се благодарни на технологијата, така што можеме да се видиме и слушнеме секогаш кога сакаме, што ја намалува нашата загриженост, вели Снежана и се надоврзува во врска со работата:

– Сè што беше договорено e преместено за следната година, ништо не е откажано. Се надевам дека нашето здравје и среќа ќе ни служат и дека сите ќе работиме како досега. Мојата работа е исто така моја љубов и јас сум благословена за тоа, рече таа.

Останати вести од Радио Милева