Радио Милева

Снежана Ѓуришиќ призна дека е во љубовна врска со помлад партнер

Снежана Ѓуришиќ призна дека е во љубовна врска со помлад партнер
foto:voja nedeljkovic

Авторката и водител на емисијата „Магазин Ин“, Сања Маринковиќ, отворено зборува со пејачката беби Дол и Јована Николиќ, актерката Јелена Гавриловиќ, дизајнерката Верица Ракочевиќ, како и пејачката Снежана Ѓуришиќ која за првпат пред ТВ ја отвори душата и раскажа за своите емоции.

-После се, ми се случи љубов… Па, мислам дека поидеална не постои, признава Ѓуришиќ. Гостите на Сања добија прашање дали финансиската моќ на партнерот или годините се предуслов за успешна врска, за што јасен став има Верица Ракочевиќ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana.Djurisic (@snezana.djurisic_) on


-Како што не е важно колку пари има, толку не е важно ни колку години има, објаснува таа за потоа и Снежана да признае дека е постара од партнерот.

-Мојот партнер е пет години помлад од мене, признава Снежана во емисијата „Магазин Ин“.