Радио Милева

Снежана Ѓуришиќ нема да ги оценува учесниците во „Ѕвездите на Гранд“, а ова е причината!

Снежана Ѓуришиќ нема да ги оценува учесниците во „Ѕвездите на Гранд“, а ова е причината!
фото:инстаграм/снежанаѓуришиќ

Иако Снежана Ѓуришиќ и Саша Поповиќ, како продукциско жири во „Ѕвездите на Гранд“, ги избраа и кандидатите што ги подготвуваа за следните рунди на ова шоу за музички таленти во претходната сезона на „Sвезитеа на Гранд“, оваа година е поинаку.

Беше решено двајцата повеќе да не се занимаваат со тоа, и дека улогата во секое издание му припаѓа на гостинот во  жирито.

По тој повод, Снежана откри која ќе биде нејзината улога во шоуто.

– Ќе работам како музички уредник и како член на продукциското жири. Јас сум тука да им помогнам и на директорот и на кандидатите – рече таа, но како што појаснува,  нема да дава оценки.

Останати вести од Радио Милева