Радио Милева
јајце на јајце?

Снашката на популарната српска фолкерка е „нејзина копија“: Види ја свекрвата, ја знеаш и снаата? (ФОТО)

Снашката на популарната српска фолкерка е „нејзина копија“:  Види ја свекрвата, ја знеаш и снаата? (ФОТО)

Популарна српска фолк пејачка, Индира Радиќ, ретко зборува за нејзиниот приватен живот. Во една прилика таа се пофали на Инстаграм како изгледа нејзината снаа.
Елина Радиќ, снаата на фолкерката го освои срцето на нејзиниот син и им го донесе на свет наследникот Михаел. Елина е омажена за синот на Индира кој се вика Северин, а пејачката има феноменални релации и односи со снашката.

Така, фолкерката еднаш изјави дека таа и е како ќерка што никогаш ја немала, а и тоа дека имаат сличен, ако не и ист вкус за облекувањ, па дури дека и физички многу потсетува на неа.
Погледнете ја фотографијата и уверете се дали баш изгледаат исто, односно дали снаата ја имитира свекрвата?

Останати вести од Радио Милева