Радио Милева
втора шанса во 2019?

Слоба Радановиќ: Кија ќе биде со мене довека!

Слоба Радановиќ:  Кија ќе биде со мене довека!

Бидејќи  не можеше да премине преку јавната измама со Луна Ѓогани, Kија поднесе барање за развод, и откако Слобо конечно ги потпиша документите, бракот беше раскинат. Медиумите се’ уште шпекулираат за тоа дека тие се на чекор до помирување, зашто останаа во коректни односи и се во секојдневна комуникација.
Сепак, Слоба влезе во новата 2019 година како слободен човек, а пред две години ситуацијата беше сосема поинаква!

Младиот пејач тогаш, во таа 2016 година во едно интервју пред Нова Година,  зборуваше за неговиот однос со тогашниот непозната за јавноста Кристина Коцкар дека таа е, како што тој тврдеше, неговата најголема поддршка што му дала силен поттик да се фати за микрофононот и така да го промени неговиот живот.
„Ние сме често разделени поради работата, но јас најдов голем пријател, па дури и љубов. Нејзината поддршка е најважно за мене, таа е дури и ми даде силен поттик да започнам со оваа работа“ – рече во тоа време Радановиќ и гордо изјави дека Кија е жената која ќе биде со него за  цел живот.

 „Живееме заедно три години и веќе ја гледам како некој кој ќе биде со мене. Бракот на хартија  не значи ништо за мене, но во секој момент и тоа може да се случи. Бидејќи таа работи како стјуардеса, знам дека како нејзин сопруг ќе имам големи привилегии (смеа). Но, се разбира, тоа ќе го направиме првенствено од љубов“ – тврдеше Слобо во декември 2016 година.
По некое време, се’ се смени. Слоба и Кија склучија брак, а потоа тој стана учесник и во реалното шоу “Задруга”, каде пред милиони гледачи тој својата жена ја прељуби  со Луна Ѓогани. Наскоро Кија и се приклучи на „Задруга“, а на крајот и победи, додека нејзиниот сопруг заврши на третото место, а потоа следеше развод. На крајот тие сепак останаа во добри односи, па дали во новата 2019 година ќе и дадат на својата љубов втора шанса, останува да се види?!

Фото: Филип Плавчиќ

Останати вести од Радио Милева