Радио Милева
едвај останал жив

Слоба Радановиќ доживеал бизарна несреќа: Да не се јавел навреме во болница, можел да се задуши (ФОТО)

Слоба Радановиќ доживеал бизарна несреќа: Да не се јавел навреме во болница, можел да се задуши (ФОТО)

Слоба Радановиќ доживеал бизарна несрќа заради која итно завршил во болница.

Пејачот и ријалити ѕвезда вечерал со пријателите во еден рибен ресторан во Белград, а тивката вечер била прекината со непријатноста која во еден момент му се случила. Имено, тој  почнал да се дави, а потоа и гуши откако коска од  риба му се заглавила во грлото.

За среќа пријателите бргу реагирале и итно го однел в болница!

„Едвај преживеав! Се гушев од парчето рибина коска во грлото! Лекарите бргу реагираа, зедоа некоја голема пинцета и ми ја ставија во устата за да ја извлечат коската. Среќа – се се заврши добро, иако јас дури и не сакам да се сеќавам на тоа“ – кратко изјавил Слоба.

Останати вести од Радио Милева