Радио Милева
тетовирани бутини

Слаѓа – Ѓогани се соблече: Секси баба со тело како тинејџерка (ФОТО)

Слаѓа – Ѓогани се соблече: Секси баба со тело како тинејџерка (ФОТО)

Поранешната сопруга на Ѓоле Ѓогани, танчарката и пејачка Слаѓана Делибашиќ, за време на нејзината кариера постојано во прв план го истакнуваше своето тело.

Таа не се срамува да ги покаже своите  „секси бутини“ и денес, иако е во петтата деценија од нејзиниот живот.

Таа без трошка рам закачи на Инстаграм разголена фотографија, веројатно за да покаже дека, иако има внука, може да биде тетовирана секси баба.