Радио Милева
самобендисан...

Сите му свртеа грб: Еве зошто колегите го избегнуваат Дарко Лазиќ (ФОТО)

Сите му свртеа грб: Еве зошто колегите го избегнуваат Дарко Лазиќ (ФОТО)

„Дарко е самиот виновен за фактот дека никој повеќе не сака да биде пријател со него. Колегите кои му помогнаа по неговата ужасна несреќа се многу разочарани, затоа што тој не одговара на телефон, освен ако му треба нешто, само тогаш се јавува „Тоа е една од причините, а другата е што тие мислат дека Дарко повторно си игра со судбината покажувајќи ја својата ароганција“ – вели извор за српски Курир.

„Јас ќе ви дадам наједноставен пример со Ѓани. Ако некој трчаше и беше тука за Дарко, тоа беа Ѓани и Слаѓа. Тој го бранеше секогаш, му позајми пари, го поддржуваше, дури и го гледаше како син, а когаму  се случи на Ѓани ова со притворот, Дарко ниту порака не му прати да го праша како е? Милица Павловиќ исто така јавно се пожали дека е лута на својот колега затоа што неколку пати го повикала, му испратила порака да види како е, а тој не и одговорил. Затоа никој повеќе не сака да чуе за него, ниту некој ќе биде заинтересиран за неговите проблеми и глупостите што ги прави“ – вели изворот и додава:

„Дарко, исто така, сфати дека неговите колеги го избегнуваат, но тој се прави будала, велејќи дека божем тој не сака да има контакт со никого“.

Останати вести од Радио Милева