Радио Милева

Сите мислат дека свршеницата го остави Дарко Лазиќ, а оваа порака само го потврдува тоа: „Некои луѓе не се вредни за вас!“

Сите мислат дека свршеницата го остави Дарко Лазиќ, а оваа порака само го потврдува тоа: „Некои луѓе не се вредни за вас!“
фото:инстаграм

Марина Гагиќ, свршеницата на пејачот Дарко Лазиќ, само што не се породила, а преку социјалната мрежа Инсатграм објави порака со која изненади многумина.

Бидејќи најчесто објавува моменти од нејзиниот и животот на Дарко, јавноста се запраша кому беа наменети овие зборови.

-Водите сметка кому го подарувате своето време, себе, својот живот. Еден ден ќе ви биде криво и ништо по тоа прашање нема да можете да направите. Едноставно, некои луѓе не се вредни за вас. Времето тоа најдобро ќе ви го покаже, зашто додека вие се јадете во себе, ним ќе им биде сеедно, гласи мистериозната порака за која не даде објаснување кому ја посветува.

фото:инсатграм

Инаку, изминатите неколку денови во српските медиуми се пишуваше дека Марина го оставила пејачот Дарко Лазиќ.

Останати вести од Радио Милева