Радио Милева

Сите ја познавате, а сега е драстично променета: Еве која турска актерка ја водеше својата нација низ Оскарите (фото)

Сите ја познавате, а сега е драстично променета: Еве која турска актерка ја водеше својата нација низ Оскарите (фото)

Ако ние ја имаме Миланка Рашиќ која со години не води низ престижната манифестација посветена на филмот – Оскар и Турција секако го пренесуваше спектаклот од Долби театарот.

Имено, младата турска актерка која ја гледавме во улогата на Ѓокче од серијата „Љубовта на мојот живот“ или Ханде Догандемир, заедно со својот постар колега ги водеше Турците низ 91-тото издание на Оскарите.

Ханде се појави во сензуална бела тоалета од која ја покажа витката линија и килограмите кои драстично ги намали. Фотографите од преност ги објави на социјалните мрежи.

Еве како изгледаа презентерите/актери на турскиот пренос:

фото:инсатграм