Радио Милева

Синот на Лепа Брена откри дека редовно посетува пластичен хирург

Синот на Лепа Брена откри дека редовно посетува пластичен хирург

Иако за пластичната хирургија главно зборуваат жените, сепак има мажи кои посетуваат естетски хирурзи, а еден од нив е синот на Лепа Брена, Стефан Живојиновиќ.

Имено, синот на фолк дивата откри дека редовно посетува пластичен хирург.

„Редовно посетувам естетски хирург бидејќи е неопходно за проблемот со моето лице“ вели Стефан и објасни зошто оди на пластична хирургија.

„Одам на третман за отстранување на лузните и признавам дека имам мака за тоа“, вели Живојиновиќ.

 

Останати вести од Радио Милева