Радио Милева

Синот на Бобан Рајовиќ е ист како тато, амо што има повеќе коса (фото)

Синот на Бобан Рајовиќ е ист како тато, амо што има повеќе коса (фото)
фото:бобан рајовиќ/инстаграм

Синот на српскиот пејач Бобан Рајовиќ, Андрија, неодамна ја започна својата професионална фудбалска кариера!

Според оние кои присуствуваа на натпреварот во кој играше, Рајовиќ покажа енергија, талент и желба за победа, што тој го покажува на тренинзите.

Младиот Рајовиќ дефинитивно наследи ентузијазам од неговиот татко Бобан, но не само тоа. Судејќи според објавата што ја најдовме на Инстаграм, Андрија многу личи на неговиот татко.


– Луѓе, синот на Бобан Рајовиќ е всушност Бобан Рајовиќ со коса – напишано е во коментар на фотографијата.

Останати вести од Радио Милева