Радио Милева

Синот на Аца Лукас пропеја, еве дали татко му ќе сака да му помогне? (ФОТО)

Синот на Аца Лукас пропеја, еве дали татко му ќе сака да му помогне? (ФОТО)

Синот на Аце Лукас – Андреј реши да гради музичка кариера, па популарниот фолкер проговори за тоа дали ќе му помогне или не?

„Тој ја има таа предност пред другите, што не е грд, што е мој син и секој веќе знае за него. Но,  она што треба да го направи е да се избори со неговите песни кај народот. Ако не успее,се мудруго му е попусто. Мораш да имаш добра песна“ –  изјавил Лукас и додал:

“Не е вистина дека нема да му помогнам, ќе му помогнам се’ што можам. Н0, не можам да ја натерам публиката да ги слуша неговите песни, не можам да го направам тоа. Попусто било чија  помош ако не си добар. Ако си добар – тогаш ќе поминеш“ – резимира Лукас.

Останати вести од Радио Милева