Радио Милева

Што ќе рече Драгана Мирковиќ на ова? Тијана Дапчевиќ се шегува на нејзина сметка! (ФОТО)

Што ќе рече Драгана Мирковиќ на ова? Тијана Дапчевиќ се шегува на нејзина сметка! (ФОТО)

Моментално на социјалните мрежи хит е квизот – Која просторија си во дворецот на Драгана Мирковиќ?

Овој квиз го решила и Тијана Дапчевиќ и покажало дека таа е гостинско купатило.

Тијана го објави тоа на социјалните мрежи и се пошегува на сметка на Драгана Мирковиќ