Радио Милева

Штета од 10 000 евра: Кумот на Александра Пријовиќ заврши во полиција!

Штета од 10 000 евра: Кумот на Александра Пријовиќ заврши во полиција!

Ацо Пејовиќ се соочи со непријтна вест кога некој се претставувал во негово име и оштетил неколку жени кои на лажниот Пејковиќ му уптлатиле неколку илјади евра.

Фолк пејачот се најде на мета нзмамници, па сега поради тоа има проблеми. Имено, четири жени останале без 10 000 евра кога му поверувале на човекот кој се претставувал во име на пејачот. Па, поради ова пејачот заврши во полиција.

Тој објасни што се случило, односно дека станува за лажен профил на социјалните мрежи, а жените наседнале на лагата и останеле без 10 000 евра.

Ацо Пејовиќ е само еден од жртвите на измамите на социјалните мрежи,  а други кои имале вакво искуство се и Сека Алексиќ,, Милица Тодоровиќ, Каја Остојиќ и многу други.

фото:зоран илиќ