Радио Милева

Шеф Марк во домашна изолација прави чуда, а објави и нешто неочекувано (фото)

Шеф Марк во домашна изолација прави чуда, а објави и нешто неочекувано (фото)
фото:марк де јонг/фејсбук

Во време на домашна изолација сите имаме време за некои работи кои семе ги правеле помалку или воопшто.

Познатиот шеф Марк, кој пред телевизиската публика се прослави во шоуто„Брза кујна“, како и сите нас поминува време во изолација како мерка за зашита од коронавирус.

Готвењето не е нешто кое не го прави постојани, но сега во домашни улови тој е целосно главен во кујната каде очигледно преземал се’ од сопругата Василка.

фото:марк де јонг/фејсбук

Марк на својот профил на Фејсбук објавува превкусни јадења од кои „лиги да ти потечат“, а не е таинствен за оние најстрвните, па рецептот го објавува за сите што се мераклии да пробаат да го направат.

фото:марк де јонг/фејсбук

Но, готвењето ќе заврши во текот на денот, и потоа Марк како и сите е пред компјутер.

Па така, на изненадување на неговите пријатели и следбеници, објави фотографија од времето кага бил дете, а и таква од бебенце каде е во рацете на неговите родители..

фото:марк де јонг/фејсбук

Погледнете:

фото:марк де јонг/фејсбук

Останати вести од Радио Милева