Радио Милева

Северина заедно со сопругот се појави на промоција на книга: Регионалните медиуми пишуваат дека е послаба од било кога (фото)

Северина заедно со сопругот се појави на промоција на книга: Регионалните медиуми пишуваат дека е послаба од било кога (фото)
фото:инсатаграм

Северина неколку месеци не се појавуваше во јавноста поради работата на нејзиниот нов албум “Хало”.

Северина Којиќ, по неколку месеци медиумска илегала, конечно се појави во јавноста.

фото:Борна Филиќ-Пиксел

Имено, пејачката се огласуваше само на социјалните мрежи, а сега со својот сопруг Игор се појави на промоцијата на книгата “Љубов, бебе, благосостојба и глупост” на Ивана Шешо и Емина Пршиќ.

фото:Борна Филиќ-Пиксел

За таа прилика, таа одлучи се одлучи за црн фустан и  изгледа посреќно од било кога.

фото:Борна Филиќ-Пиксел

Сепак, регионалните медиуми и забележаа дека изгледа послабо, а пак дамите не пропуштија без да ги забележат нејзините впечатливи сребрени салонки со машничка.

Останати вести од Радио Милева