Радио Милева

Северина: „Кеба ми ја уништи секоја надеж дека ќе имам нормален свекор!“

Северина: „Кеба ми ја уништи секоја надеж дека ќе имам нормален свекор!“
фото:антонио ахел/ата илиџис

Уште откако се омажи за Игор Којиќ и стана дел од неговото семејство, Северина секогаш потенцираше колку се чувствува прифатено и сакано.

Таа има особено добра врска со таткото на Игор, пејачот Драган Којиќ Кеба и тоа од неколку причини: тие имаат иста страст кон пеењето, а како што вели, нејзиниот свекор е толку многу забавен што претпочитаат да останат дома за да се забавуваат наместо да излегуваат навечер.

– Кога се придружив на ова семејство, бев воодушевена од тоа. Сè што гледате во ТЛЗП и колку е смешно тој, тоа се само пет проценти од она што е дома. Уживаме со него, во неговата искреност и отвореност. Не можам да го видам како свекор, рано го изгубив татко ми, па го гледам како татко. Кеба ја уништи сета надеж дека имам нормален свекор, но не ми треба таков, ќе ми биде здодевно. Кога доаѓаме од Загреб, воопшто не излегуваме, толку многу забава имаме дома“, рече Северина за „Свет“ ласкајќи му на свекорот.

фото:северина/инстаграм