Радио Милева

Сестрите Џиџи и Бела Хадид во секси долна облека на ревијата на Ријана во Њујорк

Сестрите Џиџи и Бела Хадид во секси долна облека на ревијата на Ријана во Њујорк

Џиџи и Бела Хадид беа ѕвезди на ревијата на Ријана на која беше презентирана нејзината најнова колекција од линијата „Savage x Fenty“.

Атрактивните сестри дефилираа во секси долна облека на модното шоу во Њујорк кое се фокусираше на прифаќањето на различностите.

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана

Сестрите Хадид на ревијата на Ријана