Радио Милева

Сестрата на Лепа Брена живее во Канада, а малкумина знаат со што се занимава (фото)

Сестрата на Лепа Брена живее во Канада, а малкумина знаат со што се занимава (фото)
фото:лепа брена/инсатграм/принтскрин

Пандемијата го направи своето, така што многу блиски луѓе воопшто не се гледаат едни со други, а најзагрижени се сигурно оние чии членови на семејството кои се во далечни земји. Таков е случајот со Лепа Брена.

Имено, нејзината сестра живее во Канада, но, како што истакнува и самата пејачка, не е загрижена за неа во овие тешки периоди.

– Факета работи како менаџер на старечки дом во Едмонтон. Овие луѓе се држат како вода на дланка, сè е дезинфицирано и изолацијата е на завидно ниво, така што не се грижам за тоа – изјави Брена за „Story“.

фото:принтскрин/еспесо.рс

– Во секојдневен контакт сум не само со неа, туку и со моето семејство и пријателите со кои претходно немав време да се слушам. Сега сфаќам колку ми недостигаат сите. На овој начин сакам да им кажам дека ги сакам и дека ми недостасуваат прегратки. Не можам да дочекам да помине сето ова – додаде пејачката.

– Дојде пролетта и според некој добар стар обичај, мајка ми секогаш го сликаше станот тогаш, изнесуваше работи на сонце, ги тресеше теписите… Ја стекнав таа навика од неа. Покрај тоа, многу прочитав и на крај имам време да се посветам на грижата за лицето и телото, открива Брена за споменатиот медиум.

Останати вести од Радио Милева