Радио Милева
„задруга 3„

Секс во три чина: Мина и Менсур прво жестоко се скараа, а потоа жестоко се… „караа“! (ВИДЕО)

Секс во три чина: Мина и Менсур прво жестоко се скараа, а потоа жестоко се… „караа“! (ВИДЕО)

Во „Задруга 3“ ништо ново. Тече живот. Кавги и расправии, забава и зафркавање, љубов и секс на екс… е отприлика она што се случува во популарното ријалити. Само што протагонистите се менуваат… И во кавгите и во сексот! Но има и од оние, кои се некако „постојани“. Како  Менсур Ајдарпашиќ и Мина Врбашки, на пример.

До душа Менсур во текот на ноќта прво имаше жестока конфронтација со Марко Јањушевиќ – Јањуш токму заради Мина.
Кавгата  ја продолжи со Мина,  во текот на целата ноќ, токму во времето кога се одржуваше забавата на имотот во Шимановци. Но, по бројните недоразбирања Мина Врбашки и Менсур Ајдарпашиќ  го најдоа рецептот за љубовна хармонија,  па паднаа во прегратките на страста, препуштајќи и се на волшебната игра на сетилата во пабот.

Мина и Менсур имаа жешка акција што се случи во раните утрински часови, во овој дел од „Задруга 3“ каде сношти се расправаа и викаа еден на друг, а утринава просторијата ечеше од воздишки, откако Менсур го пушти „пилето да пее, рано насабајле“…

Погледнете ја нивната ранобудна еротска сеанса: Секс во три чина, три пози, во три видеоклипа:

 

Останати вести од Радио Милева