Радио Милева

Сека искрено проговори за проблемите со Вељко: „Ако кажам какви проблеми имам во бракот ќе осамнам на сите насловни страници“:

Сека искрено проговори за проблемите со Вељко: „Ако кажам какви проблеми имам во бракот ќе осамнам на сите насловни страници“:

Некогаш ни изгледа дека во „туѓиот двор“ растат поубави цвеќиња, но животните проблеми не заобиколуваат никого, ни естрадните личности не се имуни на нив.

Гледано оддалеку, Сека Алексиќ и Вељко Пиљикиќ живеат живот од соништата.

Богати се, млади, успешни, живеат во луксуз, имаат прекрасен син, и накратко речено, живеат живот како може да посакаат, пишува српски „Глоси“.

Меѓутоа во последното интервју за споменатиот медиум, пејачката признава дека ништо не е така како што изгледа. Имено, Алексиќ споменува дека таа и Вељко се трудат да не ги решаваат проблемите пред детето.

Кога би ви раскажала какви проблеми имаме, би завршила на бројни насловни страници. Можеби моите проблеми се потешки и од некои што ги има обичен човек. Главно се од семејна природа. Ги има многу и не сакам да зборувам јавно, остана недоречена Сека Алексиќ за Глоси.рс.