Радио Милева

Сека Алексиќ откри како реагирал нејзиниот сопруг кога дознал дека ќе стане татко, па проговори за полот на бебето

Сека Алексиќ откри како реагирал нејзиниот сопруг кога дознал дека ќе стане татко, па проговори за полот на бебето
фото: ата имагес

Сека Алексиќ и нејзиниот сопруг Вељко Пиљкиќ наскоро очекуваат друго дете, а сега пејачката откри детали за бременоста и како нејзиниот сорпуг реагирал на радосните вести.

„Мало е да кажам дека бевме воодушевени, тоа е радост која не може да се мери кога ќе се почувствува. На Јаков веднаш му кажавме дека мама е во благословена состојба и дека ќе добие брат или сестра“, изјави Сека која е на почетокот на бременоста и се уште не го знае полот на бебето.

фото: ата имагес

„Откако му кажавме убавата вест тој секој ден вели дека мама има бебе во стомакот и вели дека е братче“ вели пејачката.

Иако се уште не го знае полот на бебето, Сека откри дека ги има подготвено имињата и за момче и за девојче.

фото: никола томиќ

„На нас како родители ни е сеедно. Најважно детето да е здраво. Одамна ги имаме имињата и тоа по неколку на список“ вели пејачката која планира да биде активна трудница.

„Ќе настапувам се додека се чувстувам добро, бременоста е феноменална работа и треба да функционираме потполно нормално“ изјави Сека.

Останати вести од Радио Милева