Радио Милева

Сека Алексиќ објави стара фотографија од детството и покажа дека Јаков е чиста копија на мама

Сека Алексиќ објави стара фотографија од детството и покажа дека Јаков е чиста копија на мама
фото: Немања Новаковиќ

Сека Алексиќ и нејзиниот сопруг Вељко се горди родители на нивното синче Јаков, а многумина коментираа дека Јаков е исто како татко му.

Меѓутоа, Сека одлучи да сподели своја слика од детството, а еден детал откри на кого личи малиот Јаков.

Имено, Алексиќ сподели една нејзина стара фотографија од детството и нова фотографија од нејзиниот син.

Дури и изразот на лицето речиси им е ист.


„Мама кога беше мала и Јаки. Неверојатно е како се менува ликот на детето, кога се роди беше ист како татко му, а сега се повеќе личи на мама“ изјави Сека.

Останати вести од Радио Милева