Радио Милева

Се породи Ана Бебиќ: пејачката на свет донесе уште едно синче (ФОТО)

Се породи Ана Бебиќ: пејачката на свет донесе уште едно синче (ФОТО)

Хрватската пејачка Ана Бебиќ се породи и донесе уште едно момче на свет. Како што пренесуваат медиумите, горда мајка и бебето се чувствуваат добро, а породувањето минало во најдобар ред.

„Раѓањето помина супер брзо, за што морам да им се заблагодарам на сите во породилиштето. Со оглед на тоа дека сум породенена во времето на епидемијата, морам да признаам дека во ниту еден момент не се чувствував исто, но сите ме натераа да се чувствувам пријатно и безбедно“ – рече Ана.

Останати вести од Радио Милева