Радио Милева

Се омажи ќерката на Зорица Брунцлик

Се омажи ќерката на Зорица Брунцлик

Злата Аранѓелковиќ, најмладата ќерка на Зорица Брунцлиќ се омажи за нејзиниот избраник Милош Вујановиќ кој некогаш учествуваше во „Ѕвездите на Гранд“.

Ќерката на Зорица блескаше во бела венчаница, а својата црвена коса ја носеше пуштена.

Младоженецот, односно пејачот за овој посебен ден се одлучил за црвено одело.

На склопувањето на бракот присуствувале само најблиските, а свадбената прослава ќе се одржи следната година.

Останати вести од Радио Милева