Радио Милева
некои навики се посилни и од сопствениот збор

СДСМ едно пишуваат друго прават: Генералниот секретар на партијата Љупчо Николовски на своите им забрани да припирисаат и во кафуле, а самиот „лумпува“ по кафеани (ВИДЕО)

СДСМ едно пишуваат друго прават: Генералниот секретар на партијата Љупчо Николовски на своите им забрани да припирисаат и во кафуле, а самиот „лумпува“ по кафеани (ВИДЕО)

СДСМ продолжуваат да си тераат по стариот терк. Едно да мислат, друго да кажуваат, а трето да прават!

Така, откако вчера им испрати на партиските функционери наредба да не одат во кафеани, Љупчо Николoвски денес самиот ја прекрши сопствената одлука.

Имено, на видеото поставено на Youtube се гледа како Николовски кој е генерален секретар на СДСМ, „лумпува“ во кафеана.

Со русокоса „певаљка“, турбофолк на увце, чаша алкохол и добро друштво, наредбодавецот не додржа ни 24 часа, па го погази сопственото задолжение… Очигледно, некои навики се посилни и од сопствениот збор!

Останати вести од Радио Милева