Радио Милева
порака од „Гранд“

Саша Поповиќ откри што планира да направи за Дарко Лазиќ: „Тој е момче кое има душа“ (ФОТО)

Саша Поповиќ откри што планира да направи за Дарко Лазиќ: „Тој е момче кое има душа“ (ФОТО)

Во студиото на “Гранд” на Кошутњак беше снимена нова емисија “Ѕвездите на Гранда – Специјал”, во која беа снимени пејачките Вики Миљковиќ и Снежана Ѓуришиќ. Како домаќин на ова шоу, Саша Поповиќ, рече дека сите се во мислите заедно со Дарко Лазиќ, кој  доживеа сериозна сообраќајна несреќа.

„Сите ние се молиме за него од ова место и му посакавуме  брзо закрепнување. Дарко е момче кое има душа“ – започна Саша Поповиќ.
„Дарко повеќе не е во кома и сега се опоравува, па затоа лично ќе се погрижам  да  му ја пуштат оваа емисија за го види ова шоу  и да  ја почувствува сета  енергијата што му ја испраќаме од студиото“ – рече Саша Поповиќ.

Фото:Никола Томиќ

Останати вести од Радио Милева