Радио Милева

Саша Поповиќ ja „поткачи“ Марија Шерифовиќ: „Таа не правеше големи концерти пред „Ѕвездите на Гранд“

Саша Поповиќ ja „поткачи“ Марија Шерифовиќ: „Таа не правеше големи концерти пред „Ѕвездите на Гранд“
фото: горан срданов/ весна лалиќ

Марија Шерифовиќ имаше неколку успешни концерти во „Сава Центар“, а Саша Поповиќ кој првпат присуствуваше на нејзин концерт изнесе интересен став за пејачката.

„Овие концерти станаа традиција, само се прашувам зошто не правеше концерти пред „Ѕвездите на Гранд“? Тоа морам да ја прашам. Имаше некои мали концерти, но од 2015 година откако дојде во жирито во „Ѕвездите на Гранд“  како што ме служи меморијата имаше концерт во „Зетра“ пред 12 000 луѓе, па 10 концерти во „Сава Центар“, па во „Борис Трајковски“ во Скопје, па во „Арена“ во Загреб итн. Неверојатно“ изјави Поповиќ за „Гранд њус“ и додава:

фото: Ф.Ј/рас србија

„Марија е во топ форма што се однесува на песните и популарноста. Мислам дека во „Ѕвездите на Гранд“ го покажа својот карактер, а тоа придонесе уште повеќе за нејзината популарност“.

За потсетување, Шерифовиќ најави дека од следната сезона планира да се повлече од музичкото шоу.

Останати вести од Радио Милева