Радио Милева

Саша Ковачевиќ сака Милица Тодорoвиќ да ја прави снаа: Пејачот кога дознал за раскинувањето веднаш испланирал да ја смири со братот

Саша Ковачевиќ сака Милица Тодорoвиќ да ја прави снаа: Пејачот кога дознал за раскинувањето веднаш испланирал да ја смири со братот
фото: Пинк.рс

Деновиве актуелна тема во медиумите е раскинувањето на петгодишна врска меѓу Милица Тодоровиќ и Милош Пауновиќ.

Како причина за нивно раскинување се наведоа ненадминливите разлики за идинина.

Откако Саша Ковачевиќ дознал за раскинувањето наводно сака Милица да ја смири со неговит брат Раде.

фото: Пинк.рс/Огњен Б

„Саша не знаеше дека Милица и Милош раскинале. Кога слушна за тоа му беше многу жал. Меѓутоа дојде до идеја повторно да ги спои неговиот брат и Милица бидејќи имаа прекрасна врска“ вели изворот и додава:

фото пинк.рс

„Сале насмеан му рече на Раде: „Е сега имаш шанса да се смириш со Милица, знам дека ја сакаш. Треба да ја запросиш, да добиете дете. Ќе бидете среќни заедно“. Раде на тоа само се насмеа и беше во фазон дека нема да се наметнува и дека нема да ја прогонува, но Сале е одлучен Милица да му биде снаа. Сале само ми објасни: „Ништо ти не се грижи, Милица и јас сме добри, се јас тоа ќе го средам.Наскоро ќе ви правиме свадба“.

За потсетување, Милица со Раде беше во врска четири години.

Останати вести од Радио Милева