Радио Милева
едвај се протна

Сандра -Африка погрешно паркираше толку блиску до друг автомобил, што се заглави: Тенките нозе некако минаа, ама бујната предница и големата заоблена задница… едвај! (ФОТО)

Сандра -Африка погрешно паркираше толку блиску до друг автомобил, што се заглави: Тенките нозе некако минаа, ама бујната предница и големата заоблена задница… едвај! (ФОТО)

Покрај  тоа што ја фатија „жива“ во кадар како погрешно паркира на пешачка патека, Сандра – Африка не ни помислуваше дека ќе се заглави, па едвај некако успеа да се извлече и излезе од автомобилот. Судејќи според тоа што го направи и со тоа што постојано гледаше на часовникот, јасно беше дека некаде брза а, доцни, поради што, дури и кога сфати што направи, не се препаркира.

Имено, пејачката го паркирала својот автомобил толку близу покрај другиот веќе паркиран автомобил, а потоа сфатила дека тешко ќе се извлече од возачкото седиште и ќе излезе надвор,  затоа што меѓу автомобилите има многу малку простор.

Папараците беа речиси сигурни дека таа нема да успее или дека ќе ја изгребе вратата на тужиот автомобил, но тоа сепак не се случи.

Тенките нозе минаа, ама бујната предница и големата заоблена задница на Африка… едвај!

 

Фото: Зоран Илиќ/ РАС Србија

 

Останати вести од Радио Милева