Радио Милева
кој би рекол дека крајот е близу?

Само еден месец пред да почине, Дивна Карлеуша славела роденден со најблиските: Никој не насетувал дека така бргу ќе замине?! (ФОТО)

Само еден месец пред да почине, Дивна Карлеуша славела роденден со најблиските: Никој не насетувал дека така бргу ќе замине?! (ФОТО)

Само еден месец пред да почине, Дивна Карлеуша го прославила својот 61-ти роденден со своите најблиски и најмили, а тоа се секако нејзините внуци, Атина и Ника, како и нејзината сестра Данијела и најдобрата пријателка на новинарката, Верица Регистра.

„Кога моите бебиња ќе ми запеат“! Денес е прекрасен ден … Моето срце трепери со среќа“ – напишала Дивна  на својот Инстаграм профил, постирајќи ја фотографијата од која се гледа дека и тоа како е среќна и радосна.

На другата фотографија, Дивна е повторно сликана ведра, весела и насмеана со нејзината сестра Данијела и нејзината најдобра другарка Верица.

„Мојата најдобра другарка Верица Регистра и сестра ми Даниела“ – пишува Карлеуша.

Останати вести од Радио Милева