Радио Милева

Роднини го избегнуваат Драган Стајковиќ Босанац поради долг од 10 000 евра

Роднини го избегнуваат Драган Стајковиќ Босанац поради долг од 10 000 евра
фото: Драгана Удовичиќ

Драган Стојковиќ Босанац позајмил пари на свои роднини, кои се уште не му ги вратиле.

Роднините на Босанац му должат дури 10 000 евра,  а како што пренесува курир.рс, тие избегнуваат да му се јават.

„Ние имаме некое далечни роднини, тие се од Босна, тие не ја познаваат добрината на Босанац. Пред три години им даде 10 000 евра за да вратат некој долг, а тие се прават „луди“. Не сакат да му се јаваат, а тој само сака да знае кога може да ги очекува тие пари. Не ги бере парите на дрво, има и тој куќа, деца, се тоа треба да се плаќа Toj помага и како хуманитарец, само тој не сака да зборува за тоа“ вели  еден роднина на Босанац.

По овој повод не се огласи Босанац.

Останати вести од Радио Милева