Радио Милева
на сестра ти... профилот

Ријалити ѕвездата Миљана Кулиќ не излегува од машкиот кревет иако не е толку згодна, ама затоа сестра и е русокоса секс бомба (ФОТО)

Ријалити ѕвездата Миљана Кулиќ  не излегува од машкиот кревет иако не е толку згодна, ама затоа сестра и е русокоса секс бомба (ФОТО)

Учесничката во реалното шоу „Задруга 4“, Миљана Кулиќ, постојано истакнуваше дека има убави и згодни сестри кои би создале хаос доколку се појават на естрадата или во некое ријалити.

Иако Миљана отсекогаш тврдела дека има совршени пропорции и одлично тело, што во последно време и не е баш така, таа никогаш не го криеше фактот дека дома ги има сестрите Тијана и Ана кои изгледаат многу подобро од неа.

 

„Моите сестри се рибетини за овие пачаври, овде. Тијана и Ана се убави како кукли. Јас сум убава, но тие се двојно поубави. Ниту една од овие не им е рамна“ – истакна во неколку наврати во шоуто Миљана.

Во однос на сите три, Тијана најмногу наликува на нивната мајка Марија.

Нејзините фотографии од нејзиниот приватен профил на Инстаграм ретко протекуваат, а сега осамна една од која ќе ви застане здивот, зашто Тијана Кулиќ е вистинска русокоса „секс бомба“!

Останати вести од Радио Милева