Радио Милева
пред да бидат славни

Ретро: Ова се денес три познати балкански ѕвезди, дали ги препознавате? (ФОТО)

Ретро: Ова се денес три познати балкански ѕвезди, дали ги препознавате? (ФОТО)

Фотографијата која неодамна осамна на социјалните мрежи е напоравена во почетокот на 90-ите години на минатиот век и на неа се прикажани  денес три познати женски балкански ѕвезди. Можете ли да ги препознаете? Веројатно тешко! Барем не сите три! Сигурно за некоја од нив не ќе можете да се сетите која е?

Првото лице можеби е најпрепознатливо. Во прашање е хрватската пејачка Нина Бадриќ, која по се изгледа најмалку се сменила! Но останатите две се жива мистерија!

Онаа во средината е Емина Јаховиќ. Кога ќе ја споредите оваа со некоја нејзина најнова фотографија, јасно е дека лицето го изложила на бројни естетско-хируршки зафати.

Русокосата – десно е српската поп пејачка Александра Радовиќ. Освен бојата на коста со текот на годините малку сменила на себе во ликот. по природен или хируршки пат, тоа е веќе друго. Годините само и додаваат атрактивност.

А Вие, која од овие три пејачки ѕвезди успеавте да ја препознаете уште на прв поглед?