Радио Милева

Ретко се појавува во јавност: Ова е синот на Зорица Брунцлик

Ретко се појавува во јавност: Ова е синот на Зорица Брунцлик

Познатата пејачка е мајка на четири деца, иако добро се познати нејзините ќерки Марија, Миљана и Злата, малкумина го познаваат нејзиниот син од првиот брак Џорџе.

Пред да се омажи за Мирољуб Аранѓелковиќ Кемиш со кој денес живее во скалден брак, Зорица беше омажена со Љуба Кешеља, а пред него со Зоран Тутиќ.

Од љубовната романса со Тутуќ таа го има синот Џорџе.

 

View this post on Instagram

 

Sveti Nikola #family #slava #stnicolas #love #happiness

A post shared by Djordje Tutic (@djordje_tutic) on

Синот на пејачката е оженет и татко на две деца, момче и девојче. Тоа што е интересно е што од неговата мајка ја наследил љубовта кон модата.

 

View this post on Instagram

 

Best parents ever #mom #dad #parents #love

A post shared by Djordje Tutic (@djordje_tutic) on

Тој и како Зорица секогаш има средена фризура.

 

View this post on Instagram

 

#pink #pinkovezvezde #diva

A post shared by Djordje Tutic (@djordje_tutic) on