Радио Милева

Ретко може да ги видите во јавност: Саша Поповиќ откри по што се разликуваат неговите деца од останатите

Ретко може да ги видите во јавност: Саша Поповиќ откри по што се разликуваат неговите деца од останатите
фото: александар јовановиќ чиле

Непишаното правило на шоу бизнисот вели дека синовите на познатите стануваат заводиници и излегуваат со познати модели, додека ќерките стануваат  пејачки.

Токму поради тоа, на многумина им е чудно што синот на Саша Поповиќ, не се појавува во јавност и не е често на насловните страници.

„Данил е многу скромно момче, работи за продукцијата, мирен и никогаш не се експонира во јавност“ вели Поповиќ за „Свет“, а потоа проговори за неговата ќерка Александра.

фото: владимир шпорчиќ

„Александра има 21 година, не пуши ни пие, ниту се појавува на сплавови“.

Освен тоа, Поповиќ вели дека нејзината ќерка нема да тргне по стапките на Николија, Анастасија, Елена Китиќ односно по стапките на младите пејачки кои својот талент го наследиле од неговите мајки.

„Даниел и Александра може да работат што сакаат, но јавниот свет не ги привлекува“ вели директорот на „Гранд“.

Останати вести од Радио Милева